Voor banden hoeft u ook niet meer naar de fastfitter.

Bel ons voor een zeer scherpe prijs voor banden en velgen. Balanceren en uitlijnen doen wij in eigen huis. Ook voor winterbanden en lichtmetalen velgen hebben wij speciale prijzen. Bel snel en vergelijk.

ONZE SERVICE!

Voor elk type auto geeft de fabrikant een onderhoudsschema op. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig verversen van de olie, het controleren van de remmen en het vervangen van de distributieriem. Wij beschikken over deze schema’s. Laat u de auto volgens dit schema onderhouden, dan gaat de auto langer mee, komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan en weet u zeker dat u veilig op weg gaat.

Ook bij onverwachte storingen staan wij voor u klaar. Met onze Bosch uitleesapparatuur kunnen wij elke storing uitlezen (ongeacht welk merk).

ZEKERHEDEN & GARANTIE

Als autobedrijf zijn wij aangesloten bij de BOVAG en geven drie maanden garantie op onze reparaties. Regelmatig scholen wij onze technische kennis om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen.

OOK BIJ SCHADE AAN UW AUTO

Schade aan uw auto is al vervelend genoeg, één telefoontje naar ons en wij loodsen u door het hele traject.


4407100

Wilt u herinnert worden aan uw APK keurings datum? Klik dan op de APK reminder!

Uit de hand gelopen Hobby!

collage
Sinds een aantal jaar zijn wij zeer actief bezig in de autosport met name de Autocross, waar we niet alleen zelf rijden maar tevens op een professionele manier bezig zijn om deze auto’s op te bouwen en te verstevigen en waar nodig aan te passen en te tunen.

Speciaal laswerk
Veiligheids kooien
Versteviging
Tuning
Prijzen op aanvraag